Welkom op trainings-schemas.nl, voor elk individueel trainingsschema

Welkom op trainings-schemas.nl, voor elk individueel trainingsschema

Op deze site kunt u informatie vinden over gezondheid, lichaamsgewicht, afvallen en voeding. Verder kunt u op deze site zorgvuldig samengestelde trainingsschema’s downloaden voor de volgende sporten; hardlopen, nordic-walking, wandelen, fietsen, zwemmen, roeien (indoor), krachttraining voor in de sportschool en krachttraining voor thuis.
Alle informatie op de website is samengesteld door Jan-Hendrik de Roos en Matthijs Mars. Allebei afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Groningen. Ze hebben ruime ervaring en kennis op het gebied van trainingsleer en zijn actief op verschillende gebieden binnen de sport. Bovendien zijn ze allebei opgeleid tot Personal Trainer bij het Expertisecentrum Sport en Gezondheid aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds 2002 zijn ze allebei werkzaam als sportdocent bij de opleiding uniformberoepen.
Steeds meer mensen krijgen last van overgewicht en mensen bewegen tegenwoordig veel te weinig. Er is een grote groep mensen in Nederland die wel wil bewegen, maar niet goed weet hoe en in welke mate. Door gebruik te maken van deze website is het voor iedereen mogelijk om dat op een verantwoorde wijze te doen.

Reageren is niet mogelijk.